Hilversum

Sinds 2022 is er in de regio Hilversum Noord-Oost een tekort aan beschikbare locaties en huisartsen. Dit betekent dat nieuwe patiënten woonachtig in deze regio niet altijd een huisarts in de buurt kunnen vinden.

DeRegionaleHuisarts heeft samen met praktijk Hilversum-Oost een oplossing georganiseerd voor patiënten woonachtig in deze regio, zodat ook zij dichtbij voorzien zijn van een huisarts.

Waarnemers vanuit DeRegionaleHuisarts verzorgen de komende tijd de spreekuren op de praktijk Hilversum Oost totdat er een stabiele nieuwe huisartsenpraktijk is ontstaan. Daarnaast is er pilot gestart met een assistente op afstand om het tekort aan beschikbare assistenten op te kunnen vangen. In de praktijk is ook altijd een fysieke assistente aanwezig.

Bent u woonachtig in het gebied ten oosten (rechts) van de spoorlijn die door Hilversum loopt (zie afbeelding)? Dan kunt u zich nu via onderstaande button aanmelden voor de zorg van Huisartsenpraktijk Hilversum Oost met steun van DeRegionaleHuisarts.

           

Het betreft postcodes 1221, 1222, 1223 en 1212 (Riebeeck). Patienten buiten deze postcodegebieden kunnen zich inschrijven bij 1 van de andere praktijken in Hilversum.

Aanmelden